Δίχως… φρένα ο Λεβαδειακός προς την άνοδο-Στο +12 ανέβασε τη διαφορά

Ο Λεβαδειακός δεν αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (3-0), ανεβάζοντας κι άλλο τη διαφορά από τη 2η ΑΕΛ.

Ο Λεβαδειακός πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αναγέννησης Καρδίτσας (3-0) και πλησιάζει όλο και περισσότερο στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια. «Κόλλησαν» και έχασαν… έδαφος Μακεδονικός και Νίκη Βόλου (0-0).

Λεβαδειακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0

Σκόρερ: 25′ Μπαϊροβιτς, 34′ Γιαννιώτας, 76′ Ρόμο

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Λεβαδειακός καθώς επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και έφτασε τις οκτώ σερί νίκες στον Βόρειο όμιλο της Superleague 2. Οι Βοιωτοί μπήκαν από την αρχή δυναμικά και βρήκαν το γκολ στο 25′ χάρη στον Αντμίρ Μπαϊροβιτς, ο οποίος έκανε το 1-0 και έντεκα λεπτά μετά, ήρθε και το δεύτερο τέρμα από τον Γιαννιώτα που νίκησε τον Γκέκα για το 2-0. Ο Λεβαδειακός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και ολοκλήρωσε τη νίκη του με το τέρμα του Ρομό στο 76′, ανεβάζοντας τη διαφορά από τη 2η ΑΕΛ στο +12 με δύο παιχνίδια παραπάνω.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης (81′ Βέρρης), Μπαϊροβιτς (60′ Χάμοντ), Γιαννιώτας (70′ Νταγκό), Κωστή, Σωτηράκος, Λόπεζ, Γκουστάβο (81′ Κασέμι), Λιάγκας, Πολέττο, Γκεζαλί (60′ Ρομό).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Παπαδάκος (70′ Ζάγγος), Στασινόπουλος (55′ Ανδρικόπουλος), Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κέρθι (46′ Σαλαμούρας), Μπούζας, Κονίλιο (76′ Αθανασιάδης), Κοκκίνης (55′ Κορέλας), Ντουμάνης, Βερνάρδος.

Σχετικά